12. září 2011 • 13:01

Slovensko se s Demitrou rozloučí ve čtvrtek v Trenčíně

Autor: bk
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pietní vzpomínka na tragicky zesnulého slovenského hokejistu Pavola Demitru se uskuteční ve čtvrtek od 15:00 na zimním stadionu v Trenčíně. Rozloučit se můžou přijít všichni fanoušci, obřad pro rodinu a nejbližší kamarády proběhne v pátek. Informovali o tom představitelé hokejového klubu Dukly Trenčín.



Tělo slovenského hokejisty bude vystavené v rakvi na pódiu, rozloučit se s ním můžou přijít všichni fanoušci. Prostor okolo stadionu bude uzavřený, veškerá doprava odkloněná. Organizátoři akce očekávají příjezd velkého počtu lidí z celého Slovenska.

Jak bude smuteční akce probíhat, ještě není úplně jasné. Pořadatelé zatím stále dolaďují podrobnosti. Klub vyčlenil přibližně 500 míst pro kamarády a nejbližší příbuzné, ke kterým veřejnost nebude mít přístup.

Smuteční obřady s tragicky zesnulými hokejisty po leteckém neštěstí v Jaroslavli probíhají  také v Česku. Veřejnost se s Janem Markem, Karlem Rachůnkem a Josefem Vašíčkem rozloučila v neděli na Staroměstském náměstí.

V týdnu by pak měly proběhnout jednotlivé pohřby - pravděpodobně ve středu,  ve čtvrtek a v pátek. Kvůli pátečnímu pohřbu Jana Marka bylo odloženo první kolo hokejové extraligy.

Ostatky Pavla Demitry si převzala na letišti jeho manželka
Ostatky Pavla Demitry si převzala na letišti jeho manželka

Vstoupit do diskuse
1
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud