5. prosince 2011 • 11:21

VIDEO: Kvapil prohře Moskvy nezabránil, ale bitku vyhrál

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
Nahlédněte do kabiny Třince: kdo sbírá auta a kdo by mohl být ekonom. Kacetl je...
VŠECHNA VIDEA ZDE

V pátečním souboji mezi Dinamem Minsk a Dynamem Moskva se Marek Kvapil ukázal jako pořádný bojovník. Ve 35. minutě za stavu 1:0 pro běloruský tým vyzval české křídlo na pěstní souboj Vladimir Denisov. A i když šel první k zemi bývalý útočník Vítkovic nebo Komety Brno, za svůj výkon se rozhodně nemusí stydět.



Jako by se drobného Kvapila jeho běloruský soupeř trochu zalekl. Porovnání je přece jen jasné, Kvapil měří 178 centimetrů a váží 84 kilogramů. Ale Denisov je při stejné výšce o celých 10 kilogramů těžší.

Bělorus navíc mohl těžit ze svých zkušeností z AHL, kde absolvoval 13 bitek. Bez rukavic se nebál postavit i takovým esům jako je Zenon Konopka (nejtrestanější hráč loňského a zatím i letošního ročníku NHL), nebo Michael Haley.

Všechno se odehrálo u mantinelu na úrovni brankové čáry. Oba kohouti si něco vyříkávali, Denisov se otočil a odjížděl, Kvapil ho lehce sekl holí a už to jelo. Krátká debata tváří v tvář, pak mistr světa z Kolína chytl soupeře kolem krku, druhou rukou za dres a usadil mu dva direkty než ho Denisov převážil a převrhl na zem.

Pro svůj tým navíc Kvapil získal rvačkou přesilovou hru, kterou jeho spoluhráči využili. Tomu se říká práce pro tým!

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud