29. srpna 2012 • 11:28

Vyhlášení zabijáci z Čechova se mění. Do týmu chtějí Ovečkina!

Autor: pab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mají pověst krvelačných rváčů. Tým Viťaz Čechov byl postrachem KHL. Jenže to se začíná měnit. Odešel trenér Andrej Nazarov, který své násilnické sklony přelévá do hráčů Čerepovce, mužstvo z Podolsku předvádí na ledě divy. Na turnaji v Minsku porazilo mistrovské Dynamo Moskva 5:0 i silnou Kazaň. A pokud v NHL dojde k výluce, chce zlákat Alexandra Ovečkina.



Jevgenij Malkin by se vrátil do Magnitogorsku, Ilja Kovalčuk potvrdil, že když sezona NHL nezačne včas, půjde hrát do KHL. Pro Ovečkina by se jako nejschůdnější varianta nabízelo právě moskevské Dynamo, kde vyrůstal. V klubu však rovnou řekli, že nebudou plýtvat penězi.

Zájem o superhvězdu Washingtonu hned potvrdil Čechov. „V zámoří žádné odchovance nemáme. Ale jestli Ovečkin nebude hrát za Dynamo, chceme s ním jednat,“ přiznal prezident klubu Michail Golovkov pro Sovětskij sport.

A proč by ne? Viťaz prý má dost financí, jeho šéf se s Ovečkinem zná osobně. Čtyři roky vedl jeho mateřský klub, s nímž i po odchodu do NHL útočník Capitals přes léto trénoval.

I bez Ovečkina si tým zatím nevedl špatně. „V přípravě jsme vyhráli několik zápasů se silnými soupeři. Nepřikládáme tomu velkou váhu, máme ovšem mladý tým a ta vítězství mu dodají sebevědomí. Nikdo nezapomněl, jak třeba náš bývalý trenér Andrej Nazarov napadl v Minsku hokejkou diváky. Ale chceme se usmířit,“ prohlásil Golovkov, jehož tým přijel na turnaj bez rváčů Jeremy Yablonskiho a Trevora Gilliese.

„Ještě nejsou připraveni jít na led. Ale to neznamená, že zcela upustíme od bitek. Tvrdé hochy dneska mají i jiné týmy a my se jich taky nemůžeme vzdát. Ale chceme předvádět lepší hokej,“ zdůraznil prezident Čechova.

VIDEO: Vzpomínka na loňskou rvačku Čechova s Popradem.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud