6. října 2012 • 18:08

Chabarovsk ukončil sérii porážek proti lídrovi KHL Čeljabinsku

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vedoucí tým Kontinentální hokejové ligy Čeljabinsk prohrál na ledě Chabarovsku 1:2. Amur přerušil těsným vítězstvím sérii čtyř porážek přesto, že se tentokrát neprosadil jeho nejproduktivnější hráč Jakub Petružálek.



Chabarovsk vykročil za úspěchem dvěma rychlými góly, které dali v 5. a 8. minutě Dmitrij Tarasov a Mika Pyörälä. Domácí přestříleli soupeře 44:26, gólmana Alexeje Murygina připravil o čisté konto až v 50. minutě Stanislav Čistov. V dresu Čeljabinsku vyšel bodově naprázdno Jan Bulis.

Jeho tým mohli sesadit z čela KHL hokejisté Jaroslavle, kteří však po šesti výhrách v řadě podlehli doma Omsku 2:5. Na druhém místě v lize je vystřídal Novosibirsk, který prodloužil trápení Jekatěrinburgu, nad nímž zvítězil 3:2.

Jekatěrinburg s českými útočníky Josefem Strakou a Kamilem Pirošem prohrál posedmé za sebou a je s pouhými sedmi body z jedenácti zápasů v KHL beznadějně poslední.

Kontinentální hokejová liga:
Chabarovsk - Čeljabinsk 2:1, Novokuzněck - Magnitogorsk 4:1, Novosibirsk - Jekatěrinburg 3:2, Atlant Mytišči - Barys Astana 1:3, Jaroslavl - Omsk 2:5.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud