24. října 2012 • 11:15

Útočník Čeljabinsku zavinil vážnou nehodu. Dva fanoušci jsou v kómatu

Autor: mt
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
SESTŘIH: Brighton - Manchester City 0:4. Titul je blíž, zářil Foden
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Maxim Jakucenja, Útočník ruského klubu KHL Traktor Čeljabinsk by určitě co nejrychleji vymazal z paměti údálost z pátečního večera minulého týdne. Ten den na jedné z rušných křižovatek Čeljabinsku zavinil vážnou autonehodu. Ve vysoké rychlosti srazil svým luxusním BMW starší žigulík, ve kterém seděli dva fanoušci místního hokejového klubu. Zatímco hokejista vyvázl z nehody bez zranění, oba fanoušci jsou těžce zraněni a leží v nemocnici v kómatu.



Jelikož byla celá nešťastná událost zachycena na videu, ihned se objevila velká řada spekulací. Jedna z nich uvadí, že Jakucenja jel se svým bílým BMW X6 rozhodně rychleji, než dovolují pravidla silničního provozu. Mimochodem, záběry tuto skutečnost opravdu potvrzují.

Druhá verze uvádí, že automobil řídila hokejistova přítelkyně. Zatím se ani jedna ze spekulací nepotvrdila a nehodu stále řeší policie, která na celou událost vyhlásila informační embargo.

K celé záležitosti se zatím nevyjádřil ani Jakucenja, jenž ještě v noci v den havárie na žádost klubu podstoupil lékařské vyšetření, zda neutrpěl nějaké zranění.

To se nepotvrdilo a útočník Čeljabinsku mohl společně se spoluhráči odletět do Moskvy, kde v neděli nastoupil proti Spartaku.

Klub celou událost okomentoval dost suše: "Večer v pátek 19. října došlo na křižovatce ulic Puškinova a Leninova k nehodě, které se účastnil Maxim Jakunceja. Útočník není zraněný, pasažéři druhého vozidla bohužel ano."

VIDEO: Hokejista Čeljabinsku zavinil vážnou nehodu

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud