26. srpna 2013 • 07:37

VIDEO: Bitka očima sudího! Český bek dostal v KHL naloženo

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český hokejový obránce Filip Novák není zrovna žádný zlý muž, když je ale třeba, nebojí se zadák ve službách Dynama Moskva shodit rukavice. A přesně to se stalo v přípravném utkání proti Čerepovci. Smůla je, že proti mistru světa z roku 2010 stál silák Pachrudin Gimbatov, který se pěstmi ohánět umí. Diváci si navíc mohli prohlédnout situaci pěkně zblízka, díky kameře na helmě sudího.



Jedna srážka, druhá srážka a stačí. Konec legrace, budeme se bít, pane! Bek Dynama Moskva Filip Novák se chvíli díval na fyzickou hru Gimbatova z Čerepovce, než se rozhodl zakročit. Rukavice padly na led, ale byl to nerovný souboj.

Stopět kilogramů vážící ruský útočník rozhodně ví, co má v podobných situacích dělat. V KHL zatím v dresu Severstalu odehrál jednu sezonu, podle počtu zápasů a bodů (27 zápasů - 2+0) a k tomu trestných minut (30, v play off v jednom utkání rovnou 14) je jasné, že tenhle chlapík je na ledě od toho, aby příležitostně tvrdil muziku.

V loňském ročníku to i předvedl, když svedl ostrý pěstní souboj se samotným Raitisem Ivanansem, bývalou těžkou vahou NHL.

Filip Novák tedy z pohledu kamery rozhodčího moc šancí neměl, k zemi putoval opravdu rychle. Nicméně záběry z helmy sudího dokonale ukazují práci mužů v pruhovaném a věrohodně přibližují opravdové dění na ledě.

VIDEO: Novák neměl proti Gimbatovovi šanci

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud