28. ledna 2014 • 12:00

Neuvěřitelný český souboj v KHL! Blaťák semaforem zaskočil za brankáře

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je českým i ruským šampionem, také má doma kompletní sbírku medailí z hokejových mistrovství světa. Teď by obránci Miroslavu Blaťákovi mohlo doma přistát ocenění pro zákrok roku, protože semafor který ostřílený český bek ve službách Omsku předvedl proti Radku Smoleňákovi z Jugry, to se jen tak nevidí.



Brankářská momentka jedenatřicetiletého zlínského odchovance byla skutečně výstavní. Utkání mezi Omskem a Jugrou spělo ke konci a protože mužstvo trenéra Miloše Říhy o jednu branku prohrávalo, odvolal známý motivátor brankáře a nasadil dalšího hráče do pole. A přišla Blaťákova chvíle.

VIDEO: Takhle vychytal Blaťák útočníka Smoleňáka

Mistr světa z roku 2010 půl minuty před koncem utkání rozehrával kotouč za vlastní bránou, jenže toho se hned za modrou čárou zmocnil soupeř. Konkrétně Radek Smoleňák. A český útočník lehce po vjezdu do útočného pásma zamířil pod horní tyč a švihem vystřelil.

Ale pak přišla Blaťákova chvíle. Obránce totiž zrovna projížděl brankovištěm a lapil puk do rukavice, další gól se tedy nekonal.

Srovnat ale nezvládl už ani Omsk a prohře 1:2 tak soupeři přenechal všechny body.

MATCH OVERVIEW LEGACY
24. 1. • 14:00
Jugra Chanty-Mansijsk
Jugra Chanty-Mansijsk
2:1
ONLINE
24. ledna
14:00
Avangard OMSK
Avangard OMSK
Góly

Domácí: 09:17. Gusev, 16:00. Zhukov

Hosté: 27:52. Kostitsyn

Sestavy

Domácí: Kuzněcov (Kukin) – Melart, Starosta, Chrostov, Šefer, Sokolov, Shvidenko, Djakov, Putilov – Dixon, Smoleňák, Gusev – Buljanskij, Žukov, Kruchinin – Sitnikov, Magogin, Knjazev – Chlyncev, Lesnukyn, Jacenko

Hosté: Karlsson (Mezin) – Kuljaš, Pivcakin, Baranka, Blaťák, Ljamin, Gončarov, Poleščuk – Kalinin, Sjomin, Kosticyn – Růžička, Popov, Pěrežogin – Kurjanov, Širokov, Ivanov – Rasskazov, Machanovskij, Berdnikov, Kazionov.

Rozhodčí

Karabanov Sergei, Cherenkov Alexander – Morozov Sergei, Sazonov Ivan

Stadion

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud