Tomáš Vrábel
3. prosince 2014 • 04:57

Vrátí se Lev do KHL? Klub žije na Facebooku a prodává suvenýry

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Lev z Holešovic stále ještě nezmizel. Kolem pražské hokejové arény, kde momentálně hraje jen Sparta, jsou i po několika měsících stopy posledního účastníka finále KHL. Připomínají ho loga Lva, nadále se zde prodávají suvenýry a na Facebooku je klub neustále aktivní.



„Budoucnost je totiž stále otevřená,“ řekl iSport.cz PR konzultant Sportovního Holdingu Praha Jan Rachota. Jestli se však do KHL vrátí, není v tuto chvíli jasné.

I jeho zásluhou jsou facebookové stránky Lva živé. Informují například o tom, jak si vedou jeho bývalí hráči či co se zajímavého událo v rámci celé soutěže. „Bylo to přání akcionářů. Živí se i proto, že za ním stojí hodně práce a stránky sledují lidé, kteří se o KHL dál zajímají,“ dodal Rachota.

Když fanoušci dochází na domácí utkání Sparty v extralize, stále na ně dýchne pozůstatek KHL. Na štítu arény vedle sparťanského znaku visí ve stejné velikosti i logo Lva, kousek dál je billboard. „Lev z Holešovic nezmizel opravdu záměrně,“ přiznal Rachota.

I místní fanshop prodává jeho zlevněné suvenýry. A je o ně až nečekaný zájem. „Lev za sebou zanechal velkou stopu. Když například přijedou cizinci, rádi si něco koupí na památku. Tým byl složený multikulturně, hodně se tak zastavují Skandinávci nebo Rusové,“ přiblížil Rachota. „Třeba dresy už jsou pryč. Všechny věci pomalu ale jistě mizí,“ popsal prodavač. Celkem se suvenýrů prodalo odhadem v řádech tisíců.

Jak by ale další pokus o KHL v Praze přijali čeští fanoušci?

 

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud