9. srpna 2016 • 05:00

Zbláznil se? Rus napadl ČTYŘI soupeře, Marcinko je v nemocnici

Autor: iSport.cz, tb
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle byla jatka. V nechutnou podívanou se změnilo přípravné utkání Barysu Astana s nováčkem KHL Rudou hvězdou Kunlun. Domácí Damir Ryspajev napadl během chvíle čtyři protihráče včetně slovenského útočníka Tomáše Marcinka, který byl převezen do nemocnice.



Od úvodní buly přípravného zápasu uběhly pouze tři minuty, když začal úřadovat domácí rváč Ryspajev. Toho dočista popadl amok, neboť během chvíle inzultoval několik soupeřů.

Napadení odnesl slovenský útočník Tomáš Marcinko. Někdejší hráč Pardubic zůstal po útoku na hlavu ležet na ledě, pak byl s podezřením na otřes mozku převezen do nemocnice.

Ryspajeva to od nesmyslného řádění neodradilo. Když nepochodil s vyvoláním bitky u hráčů na ledě, neváhal a nesmyslně udeřil pěstí i hokejistu na střídačce Kunlunu.

VIDEO: Takhle Ryspajev nesmyslně napadl několik protihráčů 

Trenér Vladimír Jurzinov mladší poté odvedl hráče Rudé hvězdy do kabin, zápas pro ně skončil kontumační prohrou 0:5. Podle všeho šlo odvetu za předchozí zápas, kdy si hvězdný astanský útočník Dustin Boyd v souboji zlomil nohu a také došlo na hromadnou bitku.

VIDEO: Hromadná bitka z prvního utkání

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud