24. srpna 2016 • 11:53

Smůleňák! Posilu Slovanu zrušil Rus, dva měsíce si nezahraje

Autor: jab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

První zápas sezony KHL, navíc za nový tým. Atraktivní soupeř, vyprodaný moderní stánek v Kazani. Útočník Slovanu Bratislava Radek Smoleňák měl v úterý spoustu důvodů, proč se těšit na venkovní souboj s AK Barsem. Místo rauše ale přišla bolest. Taková, která se vašeho tělo zmocní, když vám někdo zlomí klíční kost.



"Musí se podrobit operaci a delší čas nám nepomůže," uvedl po utkání pro klubový web trenér Slovanu Miloš Říha. "Je to velká skvrna na jinak velmi dobrém utkání," mrzela 57letého českého lodivoda ztráta předsezonní posily z Medveščaku Záhřeb.

Rodák z Prahy v minulé sezoně nasbíral v 59 zápasech 35 bodů za 16 branek a 19 asistencí. Slovan si na další Smoleňákův bodový příděl bude muset počkat, interní zprávy z klubu hovoří, že bude mimo hru až dva měsíce.

Na Smoleňáka si zle vyšlápnul ve třetí třetině obránce Stepan Zakharcuk, český forvard náraz nečekal a se zlomenou klíční kostí skončil na ledové ploše. Světe div se, ruští rozhodčí zákrok jako faul neposoudili. Pro Slovan den blbec, tým nakonec vstoupil do soutěže těsnou porážkou 1:2.

Vítězný gól Kazaně dal útočník Jiří Sekáč, jenž se vrátil do KHL po dvouletém působení v zámoří. 

VIDEO: Na zákrok na Radka Smoleňáka se podívejte v čase 0:02:58

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud