20. září 2017 • 23:10

Překvapení z KHL. Holík končí v Čerepovci, hledá si nové angažmá

Autor: koš
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nečekaná zpráva z KHL. Čerepovec se podle informací Sportu zbavuje centra Petra Holíka (25), který si hledá jiné angažmá v cizině! Zlínský odchovanec přestoupil do Ruska teprve před sezonou a nyní ho dal klub na listinu nechráněných hráčů. „Nemyslím, že v Čerepovci zůstane,“ reagoval pro Sport hráčův agent Robert Spálenka.



Český reprezentant odehrál za Severstal deset zápasů, připsal si v nich tři body (1+2, 5. v bodování klubu). S ice-timem 12:05 minut však patří mezi nejméně vytěžované útočníky týmu, párkrát se ani nedostal do sestavy. Teď situace vygradovala. Čerepovec poskytl Holíka ostatním celkům KHL, nikdo si ho však včera nevybral. „Řešíme to každý den, zatím není nic domluvené. Klub nebyl s jeho výkony spokojený,“ uvedl Spálenka.

Kdo čeká útočníkův comeback do extraligy, bude zklamaný. Plánuje zůstat v zahraničí. „Tohle info jsme dali do Zlína,“ sdělil Holíkův zástupce. „Teď to prý nemá smysl řešit, agent mu hledá jiné angažmá v Evropě,“ potvrdil generální manažer „beranů“ Martin Hosták.

Podle zdrojů Sportu projevila o šikulu, který hraje v plánech reprezentačního kouče Josefa Jandače důležitou roli, zájem také brněnská Kometa. Ta v předstihu hledá nástupce Martina Nečase, jenž okouzluje za mořem Carolinu. „Nechci se teď k tomu vyjadřovat,“ vzkázal z Ruska Holík.

Petr Holík na tréninku českých hokejistů
Petr Holík na tréninku českých hokejistů

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud