9. října 2017 • 22:07

Smoleňák a Řepík řádili v KHL! České duo vystřílelo výhru Slovanu

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Čeští útočníci Radek Smoleňák a Michal Řepík byli strůjci vítězství Slovanu Bratislava 4:1 v utkání Kontinentální ligy proti Soči. Smoleňák dvěma góly potvrdil pozici nejproduktivnějšího hráče týmu, Řepík se zapsal mezi střelce jednou. Brankář Marek Mazanec přišel o premiérové čisté konto v KHL až necelých šest minut před koncem. Na střídačce slovenského týmu se po odvolání Miloše Říhy dočkal ve druhém zápase premiérové výhry běloruský trenér Eduard Zankovec.



Řepík ve druhé třetině otevřel skóre svým pátým gólem v sezoně. Smoleňák pět minut po něm v přesilovce zvýšil a v poslední části při dalším trestu soupeře vylepšil trefou na 4:0 svoji bilanci v sezoně na čtyři branky a 13 přihrávek. Mazance překonal v 55. minutě Nikita Ščitov po asistenci českého beka Adama Poláška, dalších 33 střel mezi tyče v utkání český gólman zachytil.

K nezastavení je stále Petrohrad, který vyhrál i dvacátý zápas v sezoně. K prodloužení rekordní série neporazitelnosti stačila obhájcům titulu na ledě Spartaku Moskva povedená osmiminutovka ve druhé třetině, během níž rozhodli o vítězství 4:0 čtyři různí střelci včetně lídra produktivity KHL Nikity Guseva (13+16).

Kontinentální hokejová liga:

Nižnij Novgorod - Kazaň 0:5,

CSKA Moskva - Jaroslavl 5:2,

Spartak Moskva - Petrohrad 0:4,

Slovan Bratislava - HK Soči 4:1 (Smoleňák 2+0, Řepík 1+0 - Polášek 0+1).

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud