28. listopadu 2017 • 21:37

Francouz vychytal čtvrtou výhru v řadě, Štěpánek ze Slovanu s čistým kontem

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Útočník Čerepovce Matěj Stránský se počtvrté v sezoně zapsal mezi střelce v Kontinentální hokejové lize a patřil ke strůjcům vítězství Severstalu na ledě Magnitogorsku 3:2 v prodloužení. Ostravský rodák vyrovnal v 57. minutě, obrat pak dokonal v přesilovce Maxim Verjovkin.



Stránský, který do KHL přišel před sezonou ze zámoří, čekal na další gól 17 zápasů. Jeho tým se drží na osmém místě v Západní konferenci, vicemistrovský Magnitogorsk prohrál počtvrté z posledních pěti zápasů a je šestý ve Východní konferenci.

Pavel Francouz vychytal čtvrté vítězství Čeljabinsku za sebou. V domácím utkání proti Dinamu Riga jej překonal jen v přesilovce Lauris Darzinš, Traktor ale nakonec porazil nejslabší tým soutěže 2:1 až po samostatných nájezdech, v nichž český brankář všem čtyřem střelcům lotyšského týmu včetně Darzinše odolal.

Výhru slavili i další čeští gólmani. Jakub Kovář s týmem Jekatěrinburgu porazili Spartak Moskva 4:2 i díky hattricku Anatolije Golyševa, Jakub Štěpánek v brance Slovanu Bratislava udržel čisté konto proti Vladivostoku a podpořil vítězství 1:0. Poradil si s 30 střelami, Michal Řepík měl asistenci u jediné trefy večera.

Úterní výsledky KHL:

Čeljabinsk - Dinamo Riga 2:1 po sam. nájezdech, Jekatěrinburg - Spartak Moskva 4:2, Magnitogorsk - Čerepovec 2:3 v prodl. (za hosty Stránský 1+0), Lada Togliatti - Nižnij Novgorod 0:2, Dinamo Minsk - Chanty-Mansijsk 2:1, Jokerit Helsinky - Novosibirsk 2:1, Slovan Bratislava - Vladivostok 1:0 (Řepík 0+1, čisté konto Štěpánek).

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud