18. ledna 2018 • 20:38

Nakládal pomohl Jaroslavli gólem k výhře. Salák má první nulu

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Divná ruka v Karviné, zvláštní penalty v Boleslavi. Na Letné mohla být desítka
Reprezentace na Strahově v kompletní sestavě. První trénink pod Haškem
VŠECHNA VIDEA ZDE

Obránce Jakub Nakládal pomohl v KHL jednou brankou hokejistům Jaroslavle k vítězství 6:5 v prodloužení na ledě Čerepovce. Český reprezentant zaznamenal osmý gól v sezoně v úvodu druhé třetiny, kdy odstartoval obrat z 0:2 na 4:2.



Jaroslavl poté vedla ještě 5:4, ale zápas do prodloužení poslal v 54. minutě při přesilové hře Alexander Jevsejenkov. O vítězství hostů rozhodl po 41 sekundách nastavení Brandon Kozun a Lokomotiv si připsal první vítězství po dvou porážkách.

Venku uspěl i Novosibirsk, kterému k vítězství 1:0 v Togliatti přispěl český brankář Alexander Salák a díky 22 úspěšným zásahům si připsal první čisté konto v sezoně. Premiéru má za sebou také útočník Nikolaj Prochorkin, který dal poprvé v kariéře v jednom utkání čtyři góly a zařídil Petrohradu výhru 7:2 nad Vladivostokem.

Kontinentální hokejová liga:

Omsk - Čeljabinsk 1:2, Chanty-Mansijsk - Magnitogorsk 0:3, Jekatěrinburg - Barys Astana 2:4, Lada Togliatti - Novosibirsk 0:1, Čerepovec - Jaroslavl 5:6 v prodl. (za hosty Nakládal 1+0), Dinamo Minsk - Kunlun Red Star 1:3, Dynamo Moskva - Spartak Moskva 4:5, Petrohrad - Vladivostok 7:2, 18:30 Dinamo Riga - Chabarovsk.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud