24. března 2018 • 18:17

CSKA vyřadilo v play off KHL Helsinky, talent Tolvanen může do Nashvillu

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejisté CSKA Moskva porazili v šestém utkání v Helsinkách domácí Jokerit 4:3 a čtvrtfinálovou sérii Kontinentální ligy vyhráli 4:2. V semifinále soutěže se o titul v Západní konferenci utkají s Petrohradem v duelu dvou suverénně nejúspěšnějších týmů základní části.



Dva dny po historicky nejdelším utkání soutěže, v němž si v Moskvě finský celek vynutil v pátém prodloužení pokračování čtvrtfinále, sehráli oba rivalové gólově nejbohatší zápas série. Jokerit vedl 2:1 a 3:2, ale favorizovaní hosté brankami v 27. a 33. minutě skóre otočili, autorem vítězné trefy byl útočník Sergej Andronov.

Poslední semifinalista KHL vzejde ze série Ufa - Čeljabinsk. Po pěti zápasech vede Ufa 3:2 a po nedělním utkání v Čeljabinsku může doplnit ve finále Východní konference Kazaň.

Mladý finský talent Eeli Tolvanen z Helsinek je nyní po vyřazení svého týmu k dispozici Nashvillu. Predators předem avizovali, že pokud bude volný osmnáctiletý útočník, kterého si minulý rok vybrali na draftu v 1. kole z 30. místa, dokončí sezonu v NHL.

Výsledek čtvrtfinále play off Kontinentální hokejové ligy

Čtvrtfinále play off Kontinentální hokejové ligy
Západní konference - 6. zápas

Jokerit Helsinky - CSKA Moskva 3:4, konečný stav série 2:4.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud