11. září 2018 • 21:05

Jekatěrinburg s Kovářem v brance vyhrál i popáté, slaví i Jandač

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejisté Jekatěrinburgu s brankářskou jedničkou Jakubem Kovářem vyhráli i pátý zápas v sezoně KHL. Avtomobilist dnes zvítězil 4:1 v Novosibirsku, který se naopak ani v pátém duelu nového ročníku nedočkal prvních bodů.



Třicetiletého Kováře připravil o šanci na první čisté konto ve 49. minutě Nikita Michajlov, jenž zblízka snížil na 1:3. Výhru hostů pečetil tři sekundy před koncem do prázdné branky svým druhým gólem v zápase Anatolij Golyšev. Kovář má na kontě čtyři vychytaná vítězství a pouze pět obdržených branek.

Po porážce v úvodním duelu sezony zvítězila počtvrté Jaroslavl, jejíž branku hájí český gólman Alexander Salák. Lokomotiv vyhrál 3:1 na ledě CSKA Moskva a jeho vítězný gól vstřelil ve 26. minutě obránce Jakub Nakládal. Salák se v Parku Legend blýskl 37 zákroky, překonal ho jen ve třetí třetině olympijský vítěz z Pchjongčchangu Kirill Kaprizov.

Další český brankář Dominik Furch z Čerepovce musel skousnout porážku 1:2 na ledě Slovanu Bratislava, v jehož brance byl strůjce dvou brněnských extraligových titulů Marek Čiliak. Asistenci u jediného gólu hostů si připsal útočník Matěj Stránský.

Třetí vítězství v sezoně zaznamenal Magnitogorsk pod vedením českého trenéra Josefa Jandače, díky dvěma gólům kanadského útočníka Matta Ellisona vyhrál 2:1 v prodloužení v Čeljabinsku.

Výsledky Kontinentální hokejové ligy:
Novosibirsk - Jekatěrinburg 1:4
Čeljabinsk - Magnitogorsk 1:2 v prodl.
Novosibirsk - Jekatěrinburg 1:4
Čeljabinsk - Magnitogorsk 1:2 v prodl.
CSKA Moskva - Jaroslavl 1:3 (za hosty Nakládal 1+0)
Dinamo Riga - Dynamo Moskva 4:2
Slovan Bratislava - Čerepovec 2:1 (za hosty Stránský 0+1).

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud