5. prosince 2018 • 20:00

Hořká premiéra Langhamera, v brance vydržel sotva tři minuty. Salák má nulu

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Souboj českých brankářů Alexandera Saláka a Marka Langhamera v dnešním utkání KHL mezi Jaroslavlí a Chabarovskem skončil po necelých třech minutách. Langhamer byl při svém debutu za Amur po druhé inkasované brance brzy střídán, jeho zkušenější krajan Salák slavil vítězství 3:0 a čtvrtou nulu v sezoně.



Čtyřiadvacetiletý Langhamer odešel do Chabarovsku v polovině listopadu z Brna a v jednom z nejhorších týmů soutěže nahradil Libora Kašíka, jenž putoval opačným směrem. V pondělí na ledě Dynama Moskva byl Langhamer připraven na lavičce a dnes dostal první příležitost v brance.

Rodák z Moravské Třebové v ní ale vydržel velmi krátce. Na začátku třetí minuty poprvé inkasoval z hole Nikity Čerepanova, a když ho v čase 2:59 překonal Danil Jurtajkin, nahradil Langhamera v brance Jevgenij Alikin.

Amur po střídání gólmanů sice na delší dobu zastavil příval inkasovaných branek, ale utkání nezvrátil. Dvanáct sekund před koncem druhé třetiny vstřelil třetí branku Jaroslavle po přihrávce českého obránce Jakuba Nakládala v přesilovce finský útočník Petri Kontiola.

Bývalý reprezentační brankář Salák zlikvidoval 33 střel Chabarovsku a z nuly se radoval po měsíci.

Kontinentální hokejová liga:

Novosibirsk - Magnitogorsk 1:0 po sam. nájezdech, Jaroslavl - Chabarovsk 3:0 (Nakládal 0+1, čisté konto Salák), Dynamo Moskva - Kunlun Red Star 4:3 (za hosty Vitásek 0+1), HK Soči - Dinamo Riga 3:2 po sam. nájezdech, Spartak Moskva - Jokerit Helsinky 5:1 (Hanzl 0+2), Slovan Bratislava - Ufa 2:5 (za domácí Červený 1+0).

 

 

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud