28. února 2019 • 21:05

Hrachovina přispěl k obratu Astany, Hanzl asistoval při výhře Spartaku

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

S náhradníkem Dominikem Hrachovinou v brance se hokejisté Barysu Astana nadechli k velkému obratu a v osmifinále Kontinentální ligy porazili Nižnij Novgorod 5:4 v prodloužení. Hrachovina po necelé minutě druhé třetiny vystřídal za stavu 0:3 Henrika Karlssona, záhy inkasoval i on, ale Barys na cestě k druhé výhře v sérii nezastavila ani čtyřgólová ztráta.



Na 4:4 domácí vyrovnali v 59. minutě v přesilové hře, po 100 sekundách prodloužení jim střelou od modré čáry zajistil vítězství Roman Starčenko. Další dva zápasy se budou hrát na ledě poraženého Torpeda.

Dvoubrankový náskok nestačil Petrohradu, který v poslední třetině dostal tři góly a podlehl moskevskému Spartaku 2:3. Český útočník Robin Hanzl přihrál na první gól Spartaku a v play off si připsal druhý bod.

Rozhodující branka v Petrohradu padla pouhých pět vteřin před koncem. Favorizovaný tým SKA, který vyhrál dva z posledních čtyř ligových ročníků, prohrává na zápasy nečekaně 0:2.

I podruhé v sérii uspěl rovněž Jekatěrinburg v brance s Jakubem Kovářem. Nejlepší celek Východní konference doma porazil Čeljabinsk 4:2. Kováře, který v předchozím duelu neinkasoval, hráči Traktoru poprvé překonali v závěru úvodní třetiny, Avtomobilist však následně zvýšil až na 4:1.

Výsledky osmifinále Kontinentální hokejové ligy:

Východní konference - 2. zápasy:

Barys Astana - Nižnij Novgorod 5:4 v prodl.
Stav série:
2:0

Jekatěrinburg - Čeljabinsk 4:2
Stav série:
2:0

Západní konference - 2. zápasy:

CSKA Moskva - Viťaz Podolsk 6:2
Stav série:
2:0

Petrohrad - Spartak Moskva 2:3 (za hosty Hanzl 0+1)
Stav série: 0:2.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud