6. září 2020 • 17:14

Nestrašil řídil kanonádu dvěma góly, Will při debutu v KHL přišel o nulu

Autor: iSport.cz, ČTK, kal
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
V čem se Pardubice zlepšily? Pánik - bez komentáře. Marinčin by chyběl hodně
PRVNÍ DOJEM: Vsetín by si měl pomoct přesilovkami. Naskočí do baráže Jágr?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český útočník Andrej Nestrašil vstřelil dva góly a pomohl hokejistům Magnitogorsku v Kontinentální lize k vysokému vítězství 6:0 nad Soči. Reprezentační forvard v obou případech využil přesilovou hru a Metallurg vyhrál i druhý zápas v novém ročníku. Brankáře Čeljabinsku Romana Willa dělila při debutu v KHL jediná sekunda od čistého konta.



Vítězný gól dal Nestrašil v 9. minutě střelou z kruhu pro vhazování, kde ho hostující zadáci nechali volného. Další přesilovku pak v druhé třetině využil z podobné pozice už po 13 sekundách.

Will zastavil v utkání s Kunlunem 17 střel čínského celku a vychytal Čeljabinsku vítězství 3:1. Gól dostal až v čase 59:59, kdy ho při hře šesti proti čtyřem překonal tečovanou střelou Ivan Nikolišin. Bývalý liberecký brankář Will se do KHL vydal po roce stráveném ve švédském Rögle, na kontě má i jeden zápas v NHL za Colorado.

Viťaz Podolsk dokázal v Nižněkamsku dotáhnout tříbrankovou ztrátu, kterou nabral v první třetině, ale domácí tým pak zachránil výhru gólem Alexandra Kučerjavenka minutu a deset sekund před koncem.

Výsledky KHL

Magnitogorsk - HK Soči 6:0 (Nestrašil 2+0)

Čeljabinsk - Kunlun Red Star 3:1

Nižněkamsk - Viťaz Podolsk 4:3

Kazaň - Petrohrad 3:2 v prodl.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud