13. října 2007 • 22:29

Ruské deníky: Srazil se s Jágrem a pak zemřel!

Autor: jos, ČTK, INT
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Jaromír Jágr a s ním celý Omsk truchlí. Při utkání KHL zemřela devatenáctiletá naděje ruského hokeje Alexej Čerepanov. Jen pár sekund před smrtí se Čerepanov údajně srazil na ledě právě s českou hvězdou. Je možné dávat obě události do souvislosti?



Ruské sportovní servery uvádí, že v 58 minutě do sebe při střídání nešťastně vrazili spoluhráči Jágr a Čerepanov, ten dokonce na ledě Viťazu Čechov dával v 7. minutě za svůj Avantgard vedoucí gól.

Podle ruského serveru Sovětský Sport odjel devatenáctiletý hokejista na střídačku a tam zkolaboval. „Seděl vedle mě na lavičce a najednou ztratil vědomí," řekl podle SovSport.ru Jágr, který těžce skrýval slzy.

Podle informací z Ruska se Čerepanovi zastavilo na střídačce srdce. Odborníci ale tvrdí, že selhání srdeční činnosti nelze dávat do souvislosti s předchozí srážkou. K zástavě srdce by prý došlo i bez předchozí srážky.

Podle jiné verze, kterou médiím sdělil Čerepanův agent a zároveň mluvčí NY Rangers Jay Grossmann k žádné srážce s Jágrem vůbec nedošlo! „Předtím jeli s Jaromírem dva na jednoho a pak se vrátili na střídačku.

Jaromír s ním mluvil, říkal mu, že měl z té akce dát gól, a Čerepanov najednou zkolaboval," popsal agentuře AP tragické okamžiky Jay Grossman, agent mladého hokejisty. Kdo tedy má pravdu? Ruské zpravodajské servery a nebo Jágr s Grossmannem?

Skutečnosti také ale je obrovské selhání pořadatelů!  Na stadionu Viťazu Čechov již dvě minuty před koncem totiž nebyla přítomna sanitka, kterou někdo poslal pryč. Trvalo dalších 15 až 20, než se sanitka na stadion vrátila. Čerepano se pak podrobil resuscitaci, ale již to nepomohlo.

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud