26. prosince 2008 • 16:11

Rachůnek s Kudrnou v utkání hvězd KHL

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Další dva čeští hokejisté se dočkali nominace do Utkání hvězd Kontinentální ligy. Novináři zařadili do týmu krajánků, kteří 10. ledna na Rudém náměstí v Moskvě nastoupí proti výběru ruských hráčů, obránce Karla Rachůnka a útočníka Jaroslava Kudrnu.



V exhibici by se tak mělo objevit minimálně šest českých hráčů. V mužstvu, které povede největší hvězda soutěže Jaromír Jágr z Omsku, jsou ještě jeho klubový spoluhráč Jakub Klepiš a další útočníci Pavel Brendl z Nižného Novgorodu a Jan Marek z Magnitogorsku.

Brendl s Markem se dostali v hlasování fanoušků do zahajovací sestavy, Klepiše si do týmu vybral sám Jágr. Navíc jedním z trenérů bude kouč Dynama Moskva Vladimír Vůjtek a vedení ligy má ještě právo doplnit do obou mužstev po dvou hráčích.

Do celku ruských hokejistů, jemuž bude šéfovat Alexej Jašin, zařadili žurnalisté také kontroverzního útočníka Alexandra Radulova z Ufy. Na jeho styl hry si po nedávném souboji reprezentačních celků na moskevském turnaji Channel One Cup řada českých hráčů hodně stěžovala.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud