30. července 2009 • 20:37

Hudler definitivně patří Dynamu Moskva

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vedení Kontinentální hokejové ligy dnes zaregistrovalo smlouvu českého útočníka Jiřího Hudlera s Dynamem Moskva. Pětadvacetiletý hráč podepsal dvouletý kontrakt, který mu podle neoficiálních informací zajišťuje celkový příjem ve výši osm až deset milionů dolarů, již 8. července.



Vedení KHL však s registrací čekalo, protože Detroit se snažil Hudlerovo rozhodnutí zvrátit a jeho zástupci tvrdili, že je smluvně i nadále vázaný s Red Wings.

Český hokejista se totiž po sezoně obrátil na arbitrážní soud, který má určit jeho plat v NHL. Jednání před arbitráží se konalo dnes a výsledek bude znám v příštích dnech. Hudler i jeho agenti však bez ohledu na to opakovaně uvedli, že vítěz Stanleyova poháru z loňského roku bude v příštích dvou letech hrát za ruský klub v KHL.

Podle ruských médií se vedení Kontinentální ligy rozhodlo zaregistrovat Hudlerovu smlouvu před vyřešením sporu i proto, že zástupci NHL nerespektovali v několika případech v minulých dnech smlouvy hráčů v klubech KHL a bez problémů je nechali podepsat kontrakty v zámoří.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud