5. července 2010 • 20:12

Petr Sýkora údajně míří do Jaroslavli

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Vancouver - Nashville 1:4. Hronkův tým tentokrát otočit nedokázal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejový útočník Petr Sýkora by mohl podle informací ruského tisku v příští sezoně hrát v KHL. O třiatřicetiletého dvojnásobného vítěze Stanleyova poháru, jenž vynechal podstatnou část minulé sezony kvůli různým zdravotním problémům, se podle zdroje serveru gazeta.ru uchází Lokomotiv Jaroslavl.



Před měsícem se přitom v Rusku psalo o zájmu Magnitogorsku, za nějž Sýkora hrál v sezoně 2004/05 při výluce NHL. Plzeňský rodák tehdy ČTK řekl, že se soustředí na to, aby byl stoprocentně fit a měl jistotu, že zápasovou zátěž zvládne.

Minulá sezona se mu zejména kvůli zdravotním problémům nevydařila. Na jejím začátku podepsal jako čerstvý vítěz Stanleyova poháru v dresu Pittsburghu roční smlouvu s Minnesotou, za kterou ale nakonec odehrál jen čtrnáct zápasů.

Nejprve jej přibrzdily problémy s třísly, poté otřes mozku a na konci ledna se dohodl s klubem na předčasném ukončení smlouvy, po kterém podstoupil operace břišního svalstva.Sýkora by mohl v Jaroslavli nahradit krajana Zbyňka Irgla.

Ruský tisk sice již v květnu informoval, že se Irgl dohodl s Lokomotivem na nové tříleté smlouvě, ta však podle všeho ještě podepsaná nebyla. "Jednáme s ním, ale je příliš brzy říci, že ji podepsal," řekl prezident klubu Jurij Jakovlev deníku Sovětskij Sport.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud