21. prosince 2010 • 20:20

Famózní Hašek vychytal třetí čisté konto sezony

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český gólman Dominik Hašek v prvním utkání Kontinentální hokejové ligy po reprezentační pauze zazářil. Pětačtyřicetiletá brankářská legenda potřetí v sezoně a podruhé v prosinci neinkasovala a pomohla k výhře Spartaku Moskva 3:0 v derby nad CSKA.



Haška nepřekonal ani nikdo z kvarteta Čechů v dresu armádního klubu. Obránci Karel Pilař, Petr Čáslava a útočníci Tomáš Netík a Jan Marek se do statistik zápasu zapsali pouze vyloučením.

Spartak si dnešním vítězstvím pojistil osmé místo v tabulce východní části ligy. Před devátým Nižným Novgorodem má náskok čtyř bodů, ovšem Torpedo odehrálo o čtyři zápasy méně.

Tradiční derby provázela bezprecedentní bezpečností opatření. Kolem haly v Sokolnikách vytvořila podle serveru gazeta.ru policie trojitý kruh a u vchodu byly nainstalovány turnikety.

Generální manažer a trenér Spartaku Andrej Jakovenko ještě před zápasem potvrdil, že trenér Igor Pavlov, jenž byl před třemi týdny poslán na zdravotní dovolenou, se už na lavičku nevrátí a bude pracovat jako skaut pro Evropu a zámoří.

Mužstvo tak stále povede Jakovenko, jenž nevyloučil, že v případě nalezení vhodného kandidáta svou pozici ještě do konce sezony opustí.

Kontinentální hokejová liga:

Spartak Moskva - CSKA Moskva 3:0 (čisté konto Hašek).

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud