1. října 2011 • 15:10

VIDEO: Jágr dává góly, nezastaví ho ani zlomená hokejka

Autor: tbl
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO, FOTOGALERIE - Tři zápasy, čtyři góly a dvě asistence. Dosavadní bilance Jaromíra Jágra v přípravě NHL je opravdu famózní. Český útočník se zatím trefil v každém zápase, do kterého nastoupil. A v tom posledním dokázal pokořit brankáře Brodeura i přesto, že při zakončování zlomil hokejku.



Jak vypadaly Jágrovy trefy? Rozhodně se bylo na co dívat. Vůbec poprvé se trefil proti Detroitu. V 19. minutě si v útočném pásmu pro sebe vybojoval puk a nekompromisní střelou zápěstím propálil gólmana Howarda, jenž je jinak považován za vycházející hvězdu ligy.

Ve svém prvním utkání před domácím publikem se pak Jágr dokázal trefit rovnou dvakrát. A obě branky do sítě New Yorku Rangers byly především ukázkou toho, jak tvrdá je i dnes jeho střela a jak nesmírně nebezpečné budou letos přesilovky Flyers.

Branka ze zápasu proti New Jersey byla zase demonstrací chytrosti třiadvacetiletého Clauda Girouxe, kterého sám Jágr v rozhovoru označil za malého Maria Lemieuxe.

Devils drželi ve Philadelphii dlouho nerozhodný stav 1:1, sedm minut před koncem se ale v přesilové hře nehlídaný Jágr šikovně postavil k tyči a Giroux mu puk naservíroval přímo na hůl. Devětatřicetiletý útočník nabídnutou příležitostí nepohrdnul a nezastavilo ho ani to, že při zakončování zlomil o tyč Brodeurovy branky hokejku.

V současnosti Jágrovi chybí 23 gólů k tomu, aby přeskočil Luca Robitaillea na 10. místě tabulky nejlepších kanonýrů historie NHL. Stihne tuto metu pokořit za jednu sezonu? Po posledních výkonech o tom pochybuje asi jen málokdo...

Jágr číhá u tyče na příhrávku Claudea Girouxe...
Jágr číhá u tyče na příhrávku Claudea Girouxe...

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud