7. dubna 2012 • 10:35

'Ubrečený Pittsburgh' přijde kouče Rangers na 20 tisíc dolarů pokuty

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trenér New York Rangers John Tortorella dostal od vedení NHL pokutu 20.000 dolarů (377.000 korun) za výroky na adresu hokejistů Pittsburghu. Kouče nejlepšího mužstva Východní konference rozlítil ve čtvrtečním utkání na ledě Penguins zákeřný zákrok domácího Brookse Orpika na koleno útočníka Dereka Stepana a soupeře označil arogantní a ubrečený tým.



"Zajímalo by mě, co by dělali, kdybychom takhle poslali hráče na jejich dvě hvězdy. Patří mezi nejarogantnější týmy v lize," zlobil se Tortorella, jehož svěřenci bojují o Prezidentovu trofej pro vítěze základní části.

"Brečí po každém incidentu. Je to přeci směšné, hlavně ty jejich dvě ubrečené hvězdy (Malkin a Crosby). Pak sami pošlou hráče na led s takovým úmyslem," kritizoval Penguins temperamentní kouč.

Orpik za faul dostal trest pět minut a do konce utkání. Stepan opustil led s bolestivou grimasou a do utkání již nezasáhl.

Na začátku týdne byl potrestán za slovní konflikt s Penguins kouč Philadelphie Peter Laviolette, jenž musel zaplatit 10.000 dolarů za ostrou výměnu názorů se střídačkou soupeře, která málem přerostla v potyčku. Na mantinelu se pohádal s pittsburským asistentem Tonym Granatem, který dostal pokutu 2500 dolarů.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud