Pavel Bárta
18. června 2012 • 10:59

Tomáš Kaberle představil syna. Ten může jít ve stopách hokejového rodu

Autor: Pavel Bárta
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Osm zlatý z mistrovství světa a dva Stanley Cupy. Tolik trofejí jako Kaberlovi nemá v Česku žádný hokejový klan. Dvakrát triumfoval na šampionátu otec František Kaberle, pětkrát František mladší, jednou Tomáš Kaberle. Ten se před rokem do Česka vrátil jako vítěz Stanleyova poháru.



Tentokrát vyšel naprázdno, ale představil jiný poklad. Syna Lukáše, který přišel na svět v polovině března. "Bylo nám jedno, jestli to bude kluk nebo holka, ale za syna jsem rád. A můj táta taky," vrací se hrdý otec Tomáš k narození malého syna.

Starší bratr František má dcery Francescu a Vanessu. Díky Lukášovi může být hokejový rod zachován. "Nějaký sport určitě dělat bude, co myslíš?" obrací se Tomáš Kaberle na manželku Julii, která pochází z Toronta.

"Bude hokejista. Děda hrál hokej, táta i strýc ho hrají taky. Ale žádný bitkař! Bude to chytrý hráč!“ směje se sympatická Julia, která je rodilá Kanaďanka, ale po rodičích má kořeny v italské Kalábrii.

Při rozpravě o synově budoucnosti je nezapře. "Anebo by mohl hrát taky fotbal. Jasně, vždyť je přece částečný Italiano!" dodává.

Manželce Julii by nevadilo, kdyby se z malého Lukáše jednou stal hokejista.
Video se připravuje ...
Manželka Julia, syn Lukáš a Tomáš Kaberlovi.
Manželka Julia, syn Lukáš a Tomáš Kaberlovi.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud