17. ledna 2013 • 12:22

Pohřeb otce Hudlera bude už brzy ráno. Hokejista chce stihnout NHL

Autor: koš
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
Vecheta proti Spartě dvakrát na hraně, ČK pro Tanka správně. Liberec měl mít penaltu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pohřeb Jiřího Hudlera staršího (50), bývalého hokejisty a otce útočníka klubu NHL Calgary Flames, se uskuteční zítra od 8.50 hodin v olomouckém krematoriu.



Na přání jeho syna dojde k poslednímu rozloučení s Jiřím Hudlerem starším netradičně hned po ránu. Hudler junior (29) se totiž chce co nejdřív vrátit do zámoří, aby stihnul nedělní úvodní zápas svého týmu proti San Jose Sharks v NHL.

Pohřbu se zúčastní známí trenéři, funkcionáři i extraligoví hráči. Ze Zlína by měl dorazit obránce Radim Tesařík, jenž pod Hudlerem trénoval v mládežnických kategoriích ve Vsetíně.

„Chystám se tam,“ potvrdil. Jeho účast ještě musí posvětit kouč Rostislav Vlach. Zlín totiž čeká v pátek vpodvečer extraligový zápas s Vítkovicemi.

„Radim říkal, že chce na pohřeb jet. Tím pádem by chyběl na rozbruslení. Ještě to zvážím, ale na devadesát procent ho pustím,“ uvedl Vlach pro iSport.cz.

On sám se kvůli pracovním povinnostem do Olomouce nedostane, ačkoliv by se s Hudlerem rád rozloučil. Také se s ním dobře znal ze společného působení ve Vsetíně.  „Bohužel, ten termín je pro mě nevýhodný,“ posteskl si Vlach.

Hokejový klan Hudlerů. Jiří Hudler mladší a Jiří Hudler starší si užívají vítězství ve Stanley Cupu.
Hokejový klan Hudlerů. Jiří Hudler mladší a Jiří Hudler starší si užívají vítězství ve Stanley Cupu.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud