Zdeněk Janda
27. března 2013 • 08:50

VIDEO: Nadšení manželé: Jágr je nejlepší, proto jsme tady

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z DALLASU | Legendu s číslem 68 hltají od té doby, co začala hrát v NHL. Proto americký manželský pár John a Debi Driggsovi nechyběl v Dallasu na posledním utkání s Minnesotou. Důvod? Fanoušci chtěli být u toho, když jejich idol Jaromír Jágr zaznamená jubilejní tisící asistenci v NHL. „Takový moment si nesmíme nechat ujít,“ říkali ve videorozhovoru pro iSport.cz. To se Jágrovi ale nepovedlo, proto manželé Driggsovi dorazí znovu v pátek, kdy Stars hrají opět proti Wild.



Oba se procházeli po hale American Airlines Center pyšně v Jágrových dresech. On v tom aktuálním z Dallasu, manželka ještě v trikotu Penguins.

„Zbožňuju ho už někdy od roku 1992. Jeho kariéra je neuvěřitelná,“ tvrdí Debi Driggsová. Pro jejího manžela je Jágr vůbec nejlepší hokejista všech dob. „Nikdo lepší v NHL nikdy brusle neobul, o tom není pochyb. A jsem tady z jediného důvodu: vidět, jak získá tisící asistenci v NHL. Takový moment si nesmím nechat ujít,“ uvedl.

Nakonec to ale neklaplo. I tak mohli být spokojení, český útočník dal gól – ve čtvrtém utkání v řadě.

On v dresu Dallasu, manželka v dresu Pittsburghu. Společná je jen jmenovka "Jágr".
Video se připravuje ...

Oba se však zároveň shodli, že je trochu naštvalo, že se Jágr v minulé sezoně upsal Philadelphii, největšímu rivalovi Penguins. „To se mi nelíbilo, nerozuměl jsem tomu,“ připustil věrný fanda.

Teď, když hraje za Dallas, je ale všechno odpuštěno. To už takový nenáviděný soupeř přeci není... Navíc manželé žijí v Texasu. V pátek, kdy Stars doma přivítají opět Minnesotu, v hledišti chybět nebudou. A budou mačkat palce, aby ta tisící asistence klapla.

Jaromír Jágr bojuje před brankou Minnesoty
Jaromír Jágr bojuje před brankou Minnesoty

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud