Zdeněk Janda
25. března 2013 • 11:20

VIDEO: Jágra milují! České fanynky mu propašovaly do šatny i bábovku

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z DALLASU | Odmala zbožňuje Jaromíra Jágra. Takže když teď hokejový velikán hraje v Texasu, kde sama momentálně žije, řekla si: Musím vymyslet plán, jak se k němu po zápase dostat a pozdravit ho. A klaplo to! Věrná fanynka Lenka spolu s dvěma kamarádkami před měsícem dorazily po zápase s Calgary až do kabiny Dallasu, kde legendě předaly bábovku. O víkendu už se jim to nepodařilo, Jágra trojice českých příznivkyň sledovala tedy alespoň z hlediště.



Byl to odvážný plán, ale nakonec vyšel. Lenka, která žije v Houstonu, jenž je od Dallasu přibližně čtyři hodiny cesty autem, si přes nejrůznější známosti sehnala číslo na šéfa oddělení komunikace klubu Stars a poprosila ho, jestli by nemohla po utkání zavítat za Jágrem do kabiny.

A přišel souhlas! Takže vzala dvě kamarádky a po utkání s Calgary se jim v únoru sen splnil. I když Stars prohráli, Jágr se s nimi vyfotografoval, poklábosil, podepsal se jim na dres.

Jaromír Jágr dostal od českých fanynek žijících v Americe sladkou odměnu.
Video se připravuje ...

„A zrovna měl narozeniny, tak jsme mu přinesly bábovku,“ říkaly ve videorozhovoru pro iSport.cz.

Po sobotním utkání s Coloradem už osobní setkání neklaplo. Do útrob arény se nedostaly, Jágra tedy sledovaly jenom z ochozů. Ale hvězdný útočník jim prostřednictvím webu iSport.cz po výhře 5:2 vzkázal: „Díky moc za bábovku, po zápase jsem ji hned zbaštil! A moc mi chutnala.“

„Tak super, z toho máme radost,“ oddychla si trojice věrných fanynek. A už se nemohou dočkat, až z Houstonu podniknou další výpravu za svým idolem.

Jaromír Jágr si vychutnává ovace fanoušků po svém prvním zápase v Dallasu
Jaromír Jágr si vychutnává ovace fanoušků po svém prvním zápase v Dallasu

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud