3. dubna 2013 • 16:40

Fanoušek Dallasu po výměně Jágra: Zbytek dne budu mlátit hlavou o stůl

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
Bojovník Šín, tvář nového Baníku. Čím připomíná Ševčíka a kde má strop?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zabijte mě, a to hned. Taková a další hodně podobné reakce se objevovaly na fanouškovských fórech Dallasu Stars po středeční výměně oblíbeného Jaromíra Jágra. Kromě kladenského hokejisty tým opustil také čtvrtý nejproduktivnější hráč týmu Derek Roy a texaský tým čeká velká přestavba.



Fanoušky Dallasu naštval odchod hráče, kterého si tak oblíbili, ale také zásilka, kterou Jágrův nový tým za "osmašedesátku" zaslal. "Nenuťte mě brečet. Hlavně musíme zůstat pozitivní," uklidňoval na fóru hfboards.com fanoušek s přezdívkou starsfan24.

Boston totiž poslal do Dallasu bitkaře Lanea MacDermida, který má před sebou spíš kariéru v AHL, a devatenáctiletého obránce Codyho Paynea. Ten byl draftovaný v pátém kole a zatím bojuje pouze v juniorské lize.

Přesto se najdou i tací, kteří vidí v kroku generálního manažera Joea Nieuwendyka logiku. "Chytrý tah. Jágrův kontrakt, to byla jen rychlovka na tuhle sezonu. Bylo lepší ho vytrejdovat a zkusit aspoň něco získat, než aby v létě odešel úplně zadarmo," napsal na klubové stránky uživatel Jerry Sandler.

Dopadne jako Recchi?

Navíc ve výměně do Bostonu vidí mnozí i moudrý tah. Bruins totiž mají šanci na Stanley Cup, a to by mohla být třešnička na dortu Jágrovy kariéry.

"Vybrali si zkušeného veterána, který bude mladým klukům příkladem na ledě a mohl by dopadnout jako Mark Recchi," připomněl příběh z před dvou let, kdy se Mark Recchi objevil v Bostonu na konec sezony a získal s týmem Stanley Cup.

Zmar fanoušků Stars ale nakonec potvrdil jeden z nich tímto příspěvkem: "Pokud byste mě někdo hledali, budu pro zbytek dne vedle v místnosti mlátit hlavou o stůl."

Fanoušci byli z výkonu Jágra nadšeni
Fanoušci byli z výkonu Jágra nadšeni

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud