3. dubna 2013 • 12:48

Jágrův program: Bitva proti Plekancovi nebo kamarádům z Flyers

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Přesun z Texasu až skoro k New Yorku, seznámení se spoluhráči a městem a jde se na to. Jaromír Jágr se stal podruhé v kariéře součástí trejdu, novým působištěm hokejové legendy je tým Bostonu Bruins. Jaké zajímavé duely do konce základní části ještě zbývají?



Čtvrtek 4. dubna - Boston vs New Jersey

To by měla být očekávané premiéra Jaromíra Jágra ve zlato-černém dresu. Ještě se sice neví, kam mezi našlapanými útoky český forvard zapadne, ale určitě se pokusí zlepšit přesilovou hru svého nového zaměstnavatele. V zápase se Jágr potká i s výlukovým spoluhráčem Markem Židlickým, kamarádem Patrikem Eliášem, nebo dalším superveteránem Martinem Brodeurem.

Sobota 6. dubna - Montreal vs Boston

V zámořské NHL není v současnosti lepší zápas než duel těchto dvou týmů. Navíc na žhavém kanadském ledě. Zápas šponuje pokaždé velké množství osobních soubojů a bitek, žádný hokejista si nedovolí vypustit jedinou vteřinu zápasu a hraje se famózní hokej. Navíc proti Jágrovi bude stát kamarád Tomáš Plekanec. Žádný správný hokejový fanoušek by si tento duel neměl nachat uniknout.

Sobota 19. dubna - Boston - Pittsburgh

Jaromír Jágr během dubna stihne i vypjatou bitvu proti svému prvnímu zámořskému zaměstnavateli. Fanoušky Penguins si v loňském ročníku znepřátelil přestupem do konkurenční Philadelphie, oslavné chorály české hvězdě ale asi nebudou zpívat ani v dresu Bruins. Proti Jágrovi se tradičně postaví Jevgenij Malkin a Sidney Crosby, ale také Tomáš Vokoun nebo Jarome Iginla.

Úterý 23. dubna - Philadelphia - Boston

Kdyby v létě Flyers neváhali, bez debat by Jágr stále oblékal oranžové dresy Philadelphie. Jenže GM Paul Holmgren měl vyhlídnuté jiné posily, čekal a čekal a český útočník mezitím podepsal v Dallasu. Jedenačtyřicetiletého křídelníka si ale během jeho ročního působení v klubu oblíbili hráči i fanoušci, bude zajímavé sledovat, jak "osmašedesátku" v novém dresu uvítají. Na kamaráda se určitě už těší Jakub Voráček a Claude Giroux.

Sobota 27. dubna - Washington - Boston

Poslední zápas sezony by měl být pro Boston jen formalitou, pro trápící se Capitals by ale klidně mohl znamenat rozhodnutí, zda postoupí či nepostoupí do bojů o Stanley Cup. Co kdyby Jágr vyřadil na poslední chvíli Alexandra Ovečkina, to by bylo něco!

Zbývající utkání Bostonu v sezoně:

4. dubna: Boston Bruins - New Jersey Devils

6. dubna: Montreal Canadiens - Boston Bruins

8. dubna: Boston Bruins - Carolina Hurricanes

10. dubna: New Jersey Devils - Boston Bruins

11. dubna: Boston Bruins - New York Islanders

13. dubna: Carolina Hurricanes - Boston Bruins

15. dubna: Boston Bruins - Ottawa Senators

17. dubna: Boston Bruins - Buffalo Sabres

19. dubna: Boston Bruins - Pittsburgh Penguins

21. dubna: Boston Bruins - Florida Panthers

23. dubna - Philadelphia Flyers - Boston Bruins

25. dubna - Boston Bruins - Tampa Bay Lightning

27. dubna - Washington Capitals - Boston Bruins

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud