27. června 2013 • 04:00

Jágr chce zůstat v NHL. O českou hvězdu se zajímají Rangers

Autor: zej, spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jaromír Jágr skončil v Bostonu a teď netuší, kde bude hrát příští sezonu. V jednom má jasno: chce pokračovat v NHL. Ale v jakém klubu? Nabízejí se dvě varianty. Podle informací iSport.cz o 41letého hokejistu stojí Rangers! Vyloučen není ani návrat do Philadelphie.



"Rozhodně chci zůstat v NHL," prohlásil Jaromír Jágr ve chvíli, kdy vedení Bostonu už bylo rozhodnuté, že s českým útočníkem neprodlouží smlouvu.

Tím vyloučil případný návrat do české extraligy, ale i KHL. Například HC Lev mu nabízel plat 100 milionů korun ročně, tomu by žádný klub z NHL nemohl konkurovat.

Zatím není jasné, kde Jágr zakotví. Ale dá se předpokládat, že o něj bude v létě mezi kluby z nejprestižnější hokejové soutěže velký zájem. Přestože byl během letošního play off často kritizován.

Podle informací iSport.cz se o českou legendu zajímají především New York Rangers. Tedy slavný klub, v němž vedle Pittsburghu odehrál svoje nejlepší sezony. Působil zde v letech 2004 až 2008.

Dá se očekávat, že k zájemcům o služby 41letého veterána se přidá i Philadelphia. Šéfové Flyers totiž minulé léto rychle pochopili, že byla chyba, že si Jágra nechali pláchnout...

Patrick Kane a Jaromír Jágr při podávání rukou.
Patrick Kane a Jaromír Jágr při podávání rukou.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud