26. června 2013 • 19:00

Jágr KONČÍ v Bostonu! Už s ním nepočítáme, oznámil šéf klubu

Autor: pta, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
SESTŘIH: Vegas - Dallas 2:0. Hertl a spol. odvrátili vyřazení. Dva góly i top zákroky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bude v příští sezoně Jaromír Jágr pokračovat v NHL? Pokud ano, už je jasné, že to nebude v Bostonu, se kterým letos došel až do finále Stanley Cupu. Je to zřejmé z vyjádření šéfa klubu Petera Chiarelliho už den po konci finálové série s Chicagem.



Ještě jednou po konci sezony, která skončila finálovou porážkou, se setkali hokejisté Bostonu s novináři. A Jaromír Jágr je přivítal s oholenou tváří, ze které shodil vousy, které mu v posledních týdnech zdobily tváře.

Zámořské žurnalisty hlavně zajímalo, jak velkou vidí šanci, že s Bruins podepíše novou smlouvu na další sezonu. „Možná, kdybych v play off vstřelil 20 gólů. Jenže mi jich 20 chybělo,“ zavtipkoval.

Ve vyřazovacích bojích se Jágrovi v tomto ohledu skutečně nedařilo. Mnohokrát nastřelil tyčku, v počtu asistencí se dostal do nejlepší desítky hráčů, ale nedočkal se ani jednoho gólu.

A generální manažer Bostonu Peter Chiarelli to řekl jasně: Klub už s Jágrem pro příští sezonu nepočítá. Jágr nicméně přiznal, že by i další rok rád strávil v zámoří.

Co bude s českou hokejovou hvězdou dál? Když Jágr v dubnu přestoupil z Dallasu, hovořilo se o tom, že by se mohl do texaského klubu znovu vrátit v příští sezoně. O angažování Jágra se chce pokusit také Lev Praha. Český účastník KHL by Jágrovi byl ochotný nabídnout královský plat 100 milionů korun ročně. Všechny možnosti jsou nyní otevřené.

Jaromír Jágr odehrál jen 6 minut a 27 vteřin.
Jaromír Jágr odehrál jen 6 minut a 27 vteřin.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud