21. července 2013 • 15:05

Už aby byl z Jágra Ďábel, těší se fanoušci na suvenýry s číslem 68

Autor: mjk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ďábelští fanoušci New Jersey už jsou nažhavení na novou posilu. Jak včera jako první informoval server iSport.cz, do finiše spějí jednání o dalším angažmá Jaromíra Jágra. A příznivci Devils doufají, že na novou sezonu už bude ušitý červenobílý dres s tradiční „osmašedesátkou“.



Téměř nekonečná sága s názvem „Kde skončí Jágr“ podle informací iSport.cz brzy vyvrcholí. Jágr byl ve čtvrtek osobně v aréně New Jersey, kde by měl v nejbližších hodinách podepsat kontrakt.

Zároveň však podle našich informací stále není definitivně ze hry ani Philadelphia, kde česká hvězda strávila již první rok po návratu z KHL. A to ani poté, co v sobotu podepsal finančně již velmi zatížený klub na dva roky útočníka Seana Couturiera, jež ročně ubere prostor pod platovým stropem 1,75 milionem dolarů.

I proto fanoušci Devils věří, že Jágr skončí právě u nich. Zvláště poté, co se z klubu bez varování pakoval Ilja Kovalčuk, po kterém zůstala v sestavě i v rozpočtu velká díra.

A nachystaný už pro něj mají i dres. „Nemůžu se dočkat, až si tohle koupím. Nebo možná červený,“ napsal ke své fotomontáži Glen Lane. „Já budu chtít červený a zelený,“ „Vypadá skvěle,“ přidali se hned další.

„Rozhodně si musím pořídit jedno z těchto triček,“ těší se Justin, až se začne po vzoru Jágrova bývalého působiště Bostonu vyrábět vtipný oděv také v klubových barvách New Jersey.

Pro Jágra jsou to rozhodně radostnější reakce, než před dvěma lety. Když se při návratu do NHL upsal Philadephii, jeho bývalí obdivovatelé z Pittsburghu, kde prožil nejzářivější léta kariéry, mu pakt s úhlavním rivalem nemohli odpustit a začali hromadně pálit jeho dresy.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud