4. října 2013 • 13:43

Čeští ranaři se nebojí: Gudas s Hanzalem se rvali s hvězdami

Autor: mjk
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nejlepší střelec se nedostal ani do Brna… Osmnáctka na baru?!
Životní den pro Vadlejcha? Jsem na nejvyšší úrovni, říká. Ale chce pomoc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nemohli se dočkat. Značně namotivovaní vlétli hned do úvodního zápasu nového ročníku dva čeští pořízci. Na Radka Gudase i Martina Hanzala si vyšlápli ofenzivní hvězdy, kterým zámořské publikum většinou aplauduje po krásných akcích než pěstních bitkách. Zejména Gudasův souboj s Iginlou stál za to!



Oba tvrdě dohráli své soupeře a museli čelit tvrdé odplatě. Radka Gudase ani Martina Hanzala ale slavnější soupeři nezaskočili a odhodlaným nájezdníkům dali co proto.

Mladší obránce Tampy už loňskou premiérovou sezonu mezi hokejovou elitou několikrát rád ukázal, že se nebojí. Nikoho.

Podobně jako Hanzalův konflikt s Rickem Nashem z Rangers začal i ten v Bostonu tím, že Gudas namíchnul svého hvězdu soupeře tvrdým hitem. Iginla, který se na rozdíl od Nashe s chutí popere i několikrát do roka, na 23letého rodáka z Prahy ihned vystartoval.

To Hanzalovi přijel domlouvat Nash poté, co centr Phoenixu málem odhodil na střídačku Dereka Stepana. Ani tato bitka jasného vítěze neměla, přesto Hanzal mohl být po zápase nadmíru spokojený. I díky jeho dvěma asistencím vstřelil parťák Radim Vrbata hattrick a jejich Phoenix vyhrál nad favorizovanými Rangers 4:1.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud