1. listopadu 2013 • 10:55

Varlamovem napadená modelka: Nechci jeho peníze. Chci, aby šel do vězení

Autor: pab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
První Čech, který prorazil Nadalovu antukovou auru: Lehečkův úžasný večer
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
VŠECHNA VIDEA ZDE

Denverská policie zveřejnila protokol podrobně popisující domácí násilí, jehož se údajně dopustil gólman Colorada Semjon Varlamov. Ruská modelka Jevgenija Vavriňuková, která měla být jeho obětí, v rozhovoru s místní televizí přednesla svoji verzi úterních událostí.



Varlamov po zatčení strávil noc ve vězení a po složení kauce ve výši 5000 dolarů (95000 korun) byl po 16 hodinách propuštěn. Na internetu však koluje video, na němž Vavriňuková přes tlumočnici komunikuje s novináři a ukazuje místa, do kterých ji 25letý brankář bil.

VIDEO | Takhle mě Varlamov bil, ukazuje ruská modelka

K událostem došlo v šest hodin ráno, kdy se Varlamov vrátil domů ve značně podnapilém stavu. „Srazil mě na zem, chytil za ruku, kroutil mi ji a dvakrát kopl do hrudi. Když jsem upadla popáté, vzal kolo a hodil ho na mě. Smál se, zatímco já jsem ležela v bolestech. Takhle mě napadl už v minulosti, ale ke všem případům došlo v Rusku nebo jiných zemích,“ líčila Vavriňuková a ukazovala na místa, kde jí měly zůstat stopy po násilí.

Policejní zpráva o Varlamovově útoku (Pro zvětšení klikněte)Foto sovsport.ru
Dívka podle svého právního zástupce po incidentu vyhledala ošetření v nemocnici. Policejní zpráva vypovídá kromě těchto skutečností také o tom, že ji Varlamov chytil za vlasy, přitlačil obličejem k podlaze a řekl, že kdyby byli v Rusku, zmlátil by ji ještě víc.

Vavriňuková uvedla, že i dřív volala policii, ale nic dalšího se nestalo. Až tentokrát ji Varlamov zbil ve Spojených státech. Teprve soudní systém v USA prý umožnil, aby se mohla domáhat svých práv a spravedlnosti.

„Vždycky mi tvrdil (Varlamov), že žádný trest nedostane, protože je hvězda NHL, milionář a že si bude dělat, co chce. Chci, aby všichni lidé a jeho fanoušci věděli, jaký je násilník. Chci, aby ho potrestali. Ještě donedávna jsem nechtěla jít na policii, ale jakmile mi dal věci před dveře a vyhnal mě jako psa, pochopila jsem, že nemám na vybranou. Nechci jeho peníze, jenom si přeju, aby šel do vězení,“ citoval modelku deník Denver Post.

Brankáře tým Colorado Avalanche soud 16 hodin po zadržení propustil na kauci 5000 dolarů. Termín dalšího přelíčení byl stanoven na 14. listopadu. Nic nebrání tomu, aby Varlamov nastoupil do sobotního utkání s Dallasem.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud