28. ledna 2014 • 09:01

Odveta se nekonala. Celá hala ale Hertlova kata vybučela

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už je to více než měsíc, co Tomáš Hertl utrpěl zranění kolena během utkání jeho San Jose s týmem Los Angeles Kings. Až dnes se ale obě mužstva potkala znovu a řeč byla samozřejmě o odvetě. Vyzve někdo autora srážky Dustina Browna k bitce? "Nic takového nečekám," říkal hokejista Kings před zápasem. A měl pravdu. Publikum v San Jose si k tomu ale řeklo své.



Koleno na koleno a konec utkání pro oba účastníky, tak to vypadalo 20. prosince, když došlo ke srážce Dustina Browna s Tomášem Hertlem . Český hokejista odkulhal do šaten, kapitán Kings skončil ve sprchách s trestem do konce utkání.

"Důležité jsou dva body z dnešního zápasu, myslím, že na nic jiného nebude v utkání čas," vyprávěl v pondělí před zápasem v rozhovoru pro mercurynews.com lídr předposledního vítěze Stanley Cupu a také americký olympionik.

Na žádnou pěstní roztržku tedy nedošlo, i když rváč a jmenovec Mike Brown byl v sestavě domácího týmu připraven. Jediná menší strkanice se na ledě odehrála v čase 11:53, když se parťák z Hertlova útoku Brent Burns začal pošťuchovat s Colinem Fraserem. Dustin Brown byl na ledě, ale nezapojil se.

VIDEO: Zápas rozhodl gól Anže Kopitara

Pozornosti ale přesto neutekl, každý Brownův dotyk s pukem ocenilo publikum vydatným bučením. To byla cena za zranění domácího miláčka.

Sharks dopředu proklamovali, že chtějí pro Hertla urvat výhru, ale to se bohužel nepodařilo. Díky gólu Anže Kopitara a fantastickým zákrokům brankáře Jonathana Quicka vyhrál soupeř 1:0.

MATCH OVERVIEW LEGACY

VIDEO: Brownův zákrok na Hertla

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud