18. června 2014 • 13:10

V Ottawě dál chtějí Michálka. Kanadský klub jedná se střelcem o smlouvě

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Aleš Hemský už barvy Ottawy Senators v příští sezoně neoblékne, s Milanem Michálkem to může být jinak. Jihočeský střelec, kterému končí smlouva, podle deníku Ottawa Citizen začal s mužstvem vyjednávat o novém kontraktu. V Kanadě by si siláka rádi pojistili před 1. červencem, kdy se otevře trh s volnými hráči.



Reprezentační útočník nezažil zrovna nejlepší start do sezony. V prvních dvaadvaceti duelech zaznamenal jen čtyři branky a vlastně až do poslední třetiny sezony nepřipomínal obávaného kanonýra, kterému putují na účet více než 4 miliony dolarů ročně.

Jenže závěr sezony strávil v útoku s Jasonem Spezzou a Alešem Hemským a rázem se znovu stal tím nebezpečným hráčem. Spolupráce Michálka s dalšími dvěma klubovými esy dost možná znamenala probuzení pro klubové vedení. Rázem měli v Ottawě jasněji, jestli si Michálka nechat, nebo ne. V devatenácti posledních zápasech totiž zvládl posbírat slušných 12 bodů.

Celý ročník nakonec zakončil devětadvacetiletý hokejista se 39 body v 82 zápasech, předchozí sezony ale naznačují, že hravě zvládne víc.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud