2. listopadu 2014 • 16:59

Gudas bránil gólmana! V bitce ale dostal a musel hrát s mřížkou

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
Nahlédněte do kabiny Třince: kdo sbírá auta a kdo by mohl být ekonom. Kacetl je...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je to tvrďák a bijec, který se jen tak něčeho a někoho nezalekne. Český hokejista Radko Gudas si i přes svou malou výšku dokázal ve slavné NHL získat pověst muže, který nejde pro ránu daleko. V zápase s Washingtonem to znovu dokázal. Tentokrát se ale český bek přepočítal, vysoký Tom Wilson byl nad jeho síly. Gudas tak musel dohrávat se speciální helmou, která mu chránila pomlácený obličej.



Atakovat brankáře, to se prostě v NHL nedělá. A když už se někdo odváží, musí počítat s řádnou odvetou. Přesně to poznal hokejista Washingtonu Tom Wilson, na kterého se vrhl český hokejista Radko Gudas.

Bek Tampy Bay měl ale v souboji s Wilsonem velkou nevýhodu. Český rodák je totiž hned o 10 centrimetrů menší než mladý Kanaďan. A to ve vzájemné bitce nakonec rozhodlo, Gudas skončil s krvavým obličejem na ledě.

 

Že by si ale šel obránce Tampy po krvavé šarvátce raději odpočinout, na to ani nepomyslel. Gudas se po vypršení trestu zapojil opět do hry se speciální helmou s mřížkou, která mu chránila obličej.

Český hokejista nakonec pomohl svému týmu k otočení zápasu a výhře 4:3. Ta mu jistě po prohrané bitce spravila chuť.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud