31. prosince 2014 • 10:37

Kousek od neštěstí! Gudas schytal ránu bruslí do krku

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jen centimetry dělily českého obránce Radko Gudase od nepříjemného zranění. V pondělním utkání proti Torontu se střetl s hostujícím útočníkem Davidem Clarksonem a při nekoordinovaném pádu ho kanadský útočník zasáhl bruslí přímo do krku. Děsivě vypadající střet se naštěstí obešel bez zranění, řízný zadák dokonce nevynechal ani střídání.



Padl na led, okamžitě odhodil rukavice, chytil za za krk, zkontroloval situaci a obratem se zvedl a upaloval na střídačku. Na začátku třetí třetiny Gudasovi hodně zatrnulo. A nejen jemu, nešťastný střet zaznamenali i fanoušci. "Panejo, právě jsem viděl jak se Clarksonova bruslě téměř zařízla do Gudasova krku. To bylo hodně děsivý," napsal na například na Twitter hokejový fanda Justin Friedrich.

Sudí rychle zastavili hru, aby mohli zkontrolovat stav domácího siláka, naštěstí se ale přerušovalo jen na chvíli. Gudas byl v pořádku, jen lehce otřesený. Do dalšího střídání už znovu naskočil a nakonec odehrál celkem 16 minut a 42 vteřin a společně se Stevenem Stamkosem byl s šesti střeleckými pokusy dokonce nejpilnějším střelcem utkání, ve kterém Tampa vyhrála 3:2.

Střet s bruslí ale nekončí vždy takto bez úhony. Clint Malarchuk, Richard Zedník či Jiří Hudler by mohli vyprávět...

 

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud