3. února 2015 • 11:17

Jak by se ti hrálo s Jágrem? U Pens se ptali Malkina na možnou posilu

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Včera to byl přesně měsíc. Už jen takhle krátkou dobu smí letos hráči v NHL měnit dresy, tradiční trade deadline je letos připravena na 2. března. Času na výměny je zatím dost, spekuluje se ale ve velkém. Slušným českým tahákem by tentokrát měl být superveterán Jaromír Jágr, jehož jméno se často skloňuje a situaci kolem svého bývalého kapitána prý sledují například v Pittsburghu.



S informací přišel během rozhlasového přenosu populární pittsburský novinář Dejan Kovacevic. Tomu prý hvězdný Jevgenij Malkin sdělil, že vedení klubu se ho vyptávalo, jak si myslí, že by se mu nastupovalo v jednom útoku právě s Jaromírem Jágrem . A téma bylo na světě.

Svou trochou do mlýna přispěl také žurnalista Jason Mackey z Pittsburgh Tribune-Review, který na svém Twitteru informoval, že poslední utkání Pittsburghu s New Jersey (30. ledna) sledoval v hledišti také hráčův agent Petr Svoboda.

Navíc další věrohodný zdroj, novinář Josh Yohe, sdělil, že v zákulisí klubu se o Jágrovi skutečně často mluví. Tolik indicií najednou, to už přece nebude jenom náhoda, říkají si fanoušci v diskuzích.

Debaty o obnovení spojení Jágr - Pittsburgh jsou k nalezení všude po síti, fanoušci dokonce obnovili hashtag #JagrWatch, který používali před lety, když se český hokejista do zámoří vracel ze svého působení v Rusku a díky němuž rychleji vyhledají informace o svém oblíbenci.

Časy se ale od dob, kdy Jágr vládl NHL a řádil v černožlutém dresu, hodně změnily. Dost fanoušků z Pittsburghu český hokejista ztratil, když po návratu z Ruska podepsal smlouvu s rivalem z Philadelphie. S Flyers pak navíc svého bývalého zaměstnavatele vyřadil v play off.

Přesně to se Jágrovi podařilo i o rok později s Bostonem, to navíc Penguins zatarasili cestu do finále. Teď zatím Jágr tráví čas v dresu Devils a proti Pittsburghu za poslední rok a půl vstřelil celkem tři branky...

VIDEO: Jágrův poslední gól do sítě Pittsburghu

Bylo by tedy dobrým nápadem Jágra přitrejdovat? "V přesilovkách umí kouzlit a je to přesně ten typ hráče, kterým by v Pittsburghu měli klub posílit," zaznělo na pittsburgrském blogu Penn Live.

A ještě jeden důvod pro Pittsburgh je tu. O Jágrovy služby se údajně zajímají také v Bostonu, Montrealu a u NY Islanders. A to jsou přímí konkurenti v bitvách o Stanley Cup. Pens by tedy sfoukli dvě mouchy jednou ranou...

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud