Martin Tomaides
18. března 2015 • 07:11

Rozzlobený Voráček! Soupeře zbil do krve a poslal ho do šaten

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Frustrace je cítit z Jakuba Voráčka ke konci základní části. Na české hvězdě letošního ročníku NHL je vidět, jak moc ho mrzí, že jeho Philadelphia se neúspěšně pere s postupem do play off a není radno si s ním zahrávat. To včera zjistil i obránce Vancouveru Dan Hamhuis.



VIDEO: Bitka Hamhuise a Voráčka

Ani Voráček ani jeho kanadský soupeř nepatří k žádným rváčům. Český hokejista se pral v kariéře v NHL teprve počtvrté a jeho soupeř, mimo jiné majitel olympijského zlata ze Soči pošesté. Přesto si rány vyměnovali jako zkušení bijci!

Oba borci se nejdříve v polovině utkání lehce pošťouchali, obránce Canucks svého soupeře mírně zaháčkoval, útočník Flyers mu to vrátil úderem. A o chvíli později už začal festival úderů, ze kterého vyšel lépe Voráček.

Ten sice brzy přišel o helmu, jenže hned další ranou Hamhuise slušně zasáhl a způsobil mu krvavý šrám, který nakonec jednoho z klíčových beků domácího týmu poslal na zhruba deset minut do šaten.

"Z jeho hry můžete vidět, že chce vyhrávat. Trochu mě překvapil, není to ten typ, co by se takhle pral, ale udělal mi radost," řekl po utkání na tiskové konferenci kouč domácího mužstva Willie Desjardins.

Ani tento výkon týmového lídra ale Flyers nedokázal nakopnout a z Kanady si vezou prohru 1:4.

MATCH OVERVIEW LEGACY
18. 3. • 03:00
Vancouver Canucks
Vancouver Canucks
4:1
ONLINE
18. března
03:00
Philadelphia Flyers
Philadelphia Flyers
Góly

Domácí: 34:28. Edler, 46:44. Burrows, 47:01. Burrows, 59:50. Vrbata

Hosté: 30:42. Raffl

Sestavy

Domácí: Läck (Eriksson) – Tanev, Edler, Weber, Hamhuis, Bieksa, Sbisa – Kassian, Sedin H., Sedin D. – Vrbata, Bonino, Matthias – Burrows, Richardson, Higgins – Hansen, Horvat, Dorsett

Hosté: Mason (Emery) – Streit, Schultz, MacDonald, Grossman, Schenn, Colaiacovo – Voráček, Giroux, Schenn – Simmonds, Couturier, Read – Rinaldo, Raffl, White – Lecavalier, Bellemare, VandeVelde

Rozhodčí

Pochmara, Pollock – Cormier, Murchison

Stadion

Rogers Arena, Vancouver

Návštěva

18 870 diváků

VIDEO: Sestřih utkání Vancouver - Philadelphia

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud