25. ledna 2016 • 09:19

Dej gól a dostanu psa, nabádal fanoušek. Střelec Ottawy ho vyslyšel

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jak okořenit hokejový zápas? Co takhle nějakou pořádnou sázkou? Drobotina z kanadské rodiny Jensenových tak dlouho popichovala svého otce, aby pořídil rodině štěně, až k ní došlo. Když vstřelí Bobby Ryan z Ottawy proti newyorským Rangers branku, sežene slíbeným ratolestem nového chlupatého společníka. A příběh skutečně měl americký happyend.



Pokud hlava rodiny nechtěla v domě mít psa, chtělo to asi lepší studium statistik. Bobby Ryan v NHL s klidem sází 30 gólů v sezoně a před zápasem měl bilanci tří branek ze čtyř utkání. Proti Rangers pak přidal ve 40. minutě další, svou sedmnáctou v ročníku.

"Asi jsem si neměl vybírat tak šikovného hráče, jakým je zrovna Bobby Ryan," řekl v přestávkovém rozhovoru pro televizní stanici TSN pan Jensen. Příběh s transparentem jeho dětí se totiž díky kamerám stal rychle populárním. Jeho syn Cole Jensen pak v rozhovoru přiznal, že na otce dorážel tři měsíce.

Celé akce si všiml i sám protagonista, který kolem nápisu během rozbruslení projížděl a sám později s úsměvem na tváři přiznal, že se cítil trochu víc pod tlakem, než normálně.

A jaké bude jméno pro psa rasy Pomsky? "Bude to Bobby," dodal Cole Jensen.

VIDEO: Ryan vstřelil gól a malý fanoušek se mohl radovat

MATCH OVERVIEW LEGACY
24. 1. • 21:00
Ottawa Senators
Ottawa Senators
3:0
ONLINE
24. ledna
21:00
New York Rangers
New York Rangers
Góly

Domácí: 39:40. Ryan, 42:40. Hoffman, 57:38. Pageau

Hosté:

Sestavy

Domácí: Anderson (Hammond) – Borowiecki (A), Karlsson (C), Wiercioch, Ceci, Cowen, Wideman – Hoffman, Zibanejad, Ryan – Puempel, Pageau, Stone – Lazar, Smith, Chiasson – Prince, McCormick, Neil (A). Hlavní trenér: Dave Cameron.

Hosté: Lundqvist (Raanta) – McDonagh (C), Girardi, Staal (A), Boyle, Yandle, Klein – Zuccarello, Brassard, Fast – Kreider, Stepan (A), Miller – Lindberg, Hayes, Stalberg – Glass, Moore, Paille. Hlavní trenér: Alain Vigneault.

Rozhodčí

Tim Peel, Garrett Rank – Greg Devorski, Mark Wheler

Stadion

Canadian Tire Centre, Ottawa

Návštěva

18940 diváků

VIDEO: Sestřih utkání Ottawa - NY Rangers

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud