29. ledna 2016 • 15:27

Chystá se velký český trejd? Manažeři v NHL se ptají na Hudlera

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Přesně měsíc dnes zbývá do přestupové uzávěrky v NHL a milovníky spekulací tak čeká nejhektičtější období v roce. Pro samotné hráče jde naopak o nervózní časy, během kterých aby raději vybraní jedinci neustále měli pro jistotu zabalený kartáček na zuby a pas. Mezi těmi, jejichž jméno se teď objevuje mezi adepty na trejd, je letos i Jiří Hudler z Calgary.



Hudler vstoupil do letošního ročníku s pořádným tlakem na svých bedrech. Za sebou měl nejlepší sezonu kariéry a výrazně pomohl Calgary až do druhého kola vyřazovacích bojů. Jednalo se o slušné překvapení, a to si namlsané publikum v Kanadě rozhodně nechá líbit.

Jenže letos Flames nešlapou podle představ, jsou druhým nejhorším týmem Západní konference a na play off ztrácí osm bodů. Vina samozřejmě nepadá na českého hokejistu, ale ani on nezáří stejně jako před rokem. Občas ho potrápí zdraví, sem tam trochu putuje sestavou, zkrátka ke svým 76 bodům ze sezony předchozí má daleko. V tuto chvíli jich má 24 a ročník má rozjetý na 42.

Po sezoně mu navíc končí smlouva a je otázka, jestli v klubu mají v plánu si posledního majitele Lady Byng Trophy ponechat. V případě, že ne, bude celkem jasné, že ho čeká stěhování. A podle hokejového experta Boba McKenzieho z televizní stanice TSN už ho několik generálních manažerů poptávalo.

Pokud tedy Calgary nepředvede v únoru pořádnou sérii vyhraných zápasů a hráči neukáží generálnímu manažerovi Bradu Trelivingovi schopnost bít se v roce 2016 o Stanley Cup, čeká na ty zkušenější z nich pravděpodobně nová štace. Hudlera nevyjímaje.

SLEDUJTE ZMĚNY V NHL ONLINE>>>

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud