25. února 2016 • 16:20

Jágr hudruje v nové formaci: Fin na Fina a Čech neuvidí puk

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejisté Floridy se chystají ve čtvrtek zakončit šestizápasovou sérii utkání na domácím ledě bitvou proti Arizoně a během ní se do sestavy vrátí po zranění dva důležití hráči, obránce Erik Gudbranson a útočník Aleksander Barkov. Návrat druhého jmenovaného hodně těší Jaromíra Jágra, který do něj hned rýpal. "Dopředu říkám, že já na něj rozhodně bruslit nebudu," říkal nahlas v šatně Panthers, aby ho mladý Fin slyšel.



Panthers poslední týdny bojují s marodkou a jejich sestava se musí každou chvíli příležitostně protáčet. Věci se ale pomalu vrací do normálu, i když první útok bude stejně mít novou tvář. Barkov je zpět, ale nově je mimo Jonathan Huberdeau, takže místo v první lajně dostane zkušený Jussi Jokinen, jenž v posledním utkání nahrál Jaromíru Jágrovi na dva góly. Jenže...

"Teď to bude Fin na Fina a k Čechovi ten pit**** puk vůbec nedojde," smál se v rozhovoru pro Miami Herald.

Náladu má rozjetý Čech velmi dobrou, aby ne, v posledních pěti utkáních nasbíral stejný počet bodů, dával góly, překonával rekordy, a to všechno zvládl i bez svých oblíbených parťáků. Signál pro Barkova? Jágr ho vyslal hned.

Počasí i rodinná atmosféra... Jágr si užívá angažmá na Floridě
Video se připravuje ...

"Bude se muset pořádně předvést. Protože v útoku s Vincentem Trocheckem jsem dal ve dvou zápasech tři góly. Víc k tomu nemám co říct," sdělil Jágr novinářům s cukajícími koutky.

I když je ve druhém týmu Východní konference dobrá nálada, stále není všechno úplně tak, jak by si to trenér Gerard Gallant asi přál. Mimo sestavu zůstávají zranění Brandon Pirri, Quinton Howden a kapitán Willie Mitchell. Ale podobné útrapy potkají v sezoně každého, kvalitní mužstvo musí předvést, že se dokáže v boji se zdravím semknout a dál vítězit.

"Je dobře, že i kluci, kteří nepatří trvale do hlavního mužstva, nám dokáží pomoci vyhrávat," těší trenéra Gallanta.

Další v cestě k play off je tedy Arizona.

Velký rozhovor s Jaromírem Jágrem čtěte v zítřejším Sport Magazínu

Sport Magazín nabízí velký rozhovor s Jaromírem Jágrem Sport Magazín nabízí velký rozhovor s Jaromírem JágremFoto iSport.cz

Na 741. gól v NHL Jágrovi přihráli Kulikov (7) a Jokinen (36)
Na 741. gól v NHL Jágrovi přihráli Kulikov (7) a Jokinen (36)

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud