9. června 2016 • 18:22

Už v dresu a bruslích, přesto Hertl i v pátém finále NHL bude chybět

Autor: mah
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Smolař! I třetí finálové utkání v řadě vynechá český útočník Tomáš Hertl. Ten chyběl na ledě při ranním tréninku a podle vyjádření trenéra Sharks Petera DeBoera ani tentokrát není připraven na finálový duel mezi San Jose a Pittsburghem. "Stále to není ono," stroze komentoval Hertlův stav kouč Žraloků. Domácí Penguins vedou v sérii 3:1 na zápasy a v případě výhry mohou slavit  po sedmi letech zisk Stanley Cupu.



Dvaadvacetiletý útočník chyběl San Jose ve třetím a čtvrtém utkání z důvodu zranění v dolní části těla, které si podle všeho přivodil v závěrečné třetině druhého utkání po souboji se švédským útočníkem Patricem Hörnqvistem. Hertl po střetu odjel na střídačku s bolestivou grimasou, utkání však dohrál.

Na ranním tréninku na ledě Consol Energy Center v Pittsburghu se Hertl opět neobjevil. Teda ne tak docela. Podle zámořských novinářů si slávistický odchovanec oblékl výstroj i brusle, ale na led nakonec z kabiny nevyrazil a v nočním zápase se nepředstaví.    

Český útočník si ve dvaceti zápasech letošního play off připsal šest gólů a pět asistencí. Na jeho místě v sestavě se vedle Joea Thorntona a Joea Pavelského opět představí Logan Couture a ve čtvrtém útoku Sharks nastoupí litevský veterán Dainius Zubrus.

Celé utkání můžete sledovat v podrobné ONLINE reportáži na iSport.cz 

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud