9. června 2016 • 09:01

Kouč Sharks si dělal legraci z češtiny, Hertl opět netrénoval

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zraněný útočník Tomáš Hertl chyběl na středečním tréninku hokejistů San Jose, jeho start v pátém utkání finále Stanleyova poháru proti Pittsburghu však podle NHL.com vyloučen není. Podle agentury Reuters má dvaadvacetiletý český hráč potíže s kolenem. Dosud nebyly jeho zdravotní problémy specifikovány.



"Je to ze dne na den," uvedl trenér San Jose Peter DeBoer. "V češtině to znamená, že pro něj skončila sezona," reagoval ironicky na zprávy v českých médiích, že Hertlovo zranění je vážné a ve finále už si nezahraje.

San Jose prohrává s Pittsburghem 1:3 na zápasy. Páté utkání, které může sérii ukončit, se hraje dnes na ledě Penguins.

Hertl utrpěl zranění minulou středu ve třetí třetině druhého finálového utkání po naražení od útočníka Pittsburghu Patrica Hörnqvista. Při středečním tréninku se sice na ledě neobjevil, jeho výstroj ale v šatně hostů v Consol Energy Center visela. Sharks doufají, že český útočník, který byl před zraněním ve výborné formě, do série ještě naskočí.

"Uvidíme, jak se to vyvine. Samozřejmě se maximálně snaží, aby mohl hrát. O tuhle část roku nechcete přijít," řekl kapitán San Jose Joe Pavelski, který nastupuje s Hertlem a Joem Thorntonem v elitním útoku kalifornského celku.

Stihne se Tomáš Hertl ještě vrátit do finálové série?
Stihne se Tomáš Hertl ještě vrátit do finálové série?

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud