14. června 2016 • 22:00

Obránce se do 30 let nedotkl alkoholu. Poprvé pil až ze Stanley Cupu

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejoví ranaři, to je pěkně ostrá cháska. Najdete mezi nimi množství sympaťáků, kteří své emoce vypouští zásadně na ledě, ale také takové, kteří se umí chovat jako neřízené střely. Historky o podpůrných prostředcích či alkoholu? Existují. Ale to není případ řízného beka Stevena Oleksyho z Pittsburghu, který svůj první drink v životě vypil až v neděli. Ve třiceti letech. Ze Stanley Cupu.



Obránce Steven Oleksy nebyl základním stavebním kamenem defenzivy Pittsburghu během letošního tažení za Stanley Cupem. Ve skutečnosti za Pens nenastoupil ani k jednomu utkání základní a vyřazovací části. Poté, co farmářský tým Wilkes-Barre vypadl z play off AHL se ale k prvnímu týmu připojil a byl připraven pomoci.

Na led se nakonec v dresu Penguins dostal až během závěrečných oslav se Stanley Cupem na ledě, ale to nevadí, dostat se takhle blízko k Poháru, to se musí prožít naplno. A napít se z něj? To je přece nutnost!

I když pro Oleksyho to byla novina. Absolutní. "Ve 30ti letech to pro mě je první lok alkoholu z prvního poháru, ze kterého jsem kdy pil. Jsem rád, že toho mohu být součástí," napsal si na Twitter americký bek.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud