10. listopadu 2017 • 22:53

Ottawa ve Stockholmu urvala nad Coloradem výhru 4:3. Rozhodl Stone

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

NHL se po šesti letech vrátila do Evropy a Stockholm viděl napínavou bitvu Ottawy s Coloradem, kterou rozhodl až v prodloužení útočník Mark Stone. Pod vítězství 4:3 se podepsal rovnou dvěma góly.



Celkem 13 396 diváků sledovalo bitvu, ve které proti sobě nastoupili švédští kapitáni Erik Karlsson a Gabriel Landeskog, a to znamenalo jediné, vyprodáno! V utkání se objevili celkem čtyři hokejisté s domácím pasem a všichni zapsali aspoň bod.

Švédský střelec zůstal ale jen jeden, ten pravděpodobně nejméně očekávaný. Úvodní gól Senators napálil zadák Fredrik Claesson, pro kterého šlo o první gól v sezoně a teprve čtvrtý v kariéře. Nahrávky si připsali jeho spoluhráči Johnny Oduya a Karlsson a na druhé straně také Landeskog.

Zápas byl atraktivní hlavně kvůli jménu Matt Duchene. Kanadský střelec, který už v prosinci požádal o trejd, byl z Colorada vyměněn v neděli právě do Ottawy a první duel v barvách Senators odehrál proti klubu, kde dosud strávil veškerý svůj čas v NHL. Pikantní!

Nicméně dvojnásobný mistr světa nebodoval a během 16 minut a 44 vteřin na ledě zapsal jen záporný bod a dvě střely na bránu.

Šanci na reparát bude mít Colorado v druhém utkání proti Avalanche hned v sobotu.

 

Výsledek:

Colorado - Ottawa 3:4 v prodl. (1:2, 1:1, 1:0 - 0:1)
Branky: 9. Jakupov, 30. Kerfoot, 53. MacKinnon - 16. a 61. Stone, 9. Claesson, 34. DiDomenico. Střely na branku: 19:32. Diváci: 13.396. Hvězdy utkání: 1. Stone (Ottawa), 2. Kerfoot (Colorado), 3. Claesson (Ottawa).

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud